Philips Oral irrigator Power Flosser 7000, 600ml, White

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 900554 Preces kods: HX3911/40
Noliktavā 17 gab.
153,53 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 27.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 27.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 27.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 27.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 27.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: ceturtdien, 23.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Apgriezieni minūtē: N/A
  • Barošanas veids: Akumulators
  • Krāsa: Balta
  • Uzgaļu skaits: 4
Visi parametri
Apgriezieni minūtē : N/A
Barošanas veids : Akumulators
Bluetooth : Nav
Darbības laiks (h) : N/A
Displejs : Nav
Iebūvētā izslēgšanās taimera laiks (min) : Nav
Iebūvēts izslēgšanās taimeris : Nav
Krāsa : Balta
Režīmi : 10
Uzgaļu skaits : 4
Uzlādes ilgums (h) : N/A
Papildus specifikācija
Augstums - -
BrandPartCode - HX3911/40
Bruto svars - 1.400 kg
Būvniecība - -
category_en - Veselība un skaistumkopšana > Elektriskās zobu birstes un piederumi
category_lv - Skaistumam un veselībai > Elektriskās zobu birstes un aksesuāri
category_ru - Skaistumam un veselībai > Elektriskās zobu birstes un aksesuāri
Citas funkcijas > Īpašās funkcijas - Noņem līdz 99,9 % aplikuma
Darbības rādītāji > Ātrumu skaits - 10
description_lv - - 4 skalošanas režīmi, 10 intensitātes līmeņi - Viegli uzpildāms 600 ml rezervuārs - Kompakts uzgaļa vāciņš - Viegli lietojama magnētiskā dokstacija ar automātiskās izslēgšanās funkciju - Standarta uzgalis F1 regulārai tīrīšanai - F3 Quad Stream uzgalis maksimālai tīrīšanai - Quad Stream pamatīgai tīrīšanai - Impulsa vilnis tiek pārraidīts no zoba uz zobu - Ļoti klusa ierīce lieliskiem rezultātiem, netraucējot citiem Rūpīgai tīrīšanai Unikālais krustveida uzgalis rada četras plašas straumes pamatīgai tīrīšanai starp zobiem un gar smaganu līniju.
Vada no zoba uz zobu Īsa pauze starp tīrīšanas impulsiem ļauj pacientiem pārvietot birstes galviņu uz nākamo starpzobu telpu, lai nodrošinātu pilnīgu mutes dobuma tīrību. Ļoti kluss dizains Izstrādāts diskrētai tīrīšanai, lai pacienti iegūtu lieliskus rezultātus, netraucējot citus. 4 režīmi, 10 intensitātes līmeņi Pacienti varēs izbaudīt savām vajadzībām pielāgotu tīrīšanu. Tīrīšanas režīmā tiek izmantota nepārtraukta ūdens plūsma, kas nodrošina lieliskus rezultātus katru dienu, savukārt Deep Clean izmanto īpašus impulsus rūpīgākai tīrīšanai, Sensitive režīms ir īpaši saudzīgs pret smaganām, bet masāžas režīms nomierina un stimulē smaganu līniju. Pacienti var regulēt intensitāti atbilstoši savām vajadzībām, izmantojot LED displeju. F3 Quad Stream uzgalis Lai nodrošinātu maksimālu pārklājumu un vēl dziļāku tīrīšanu, izmantojiet Quad Stream uzgalis, lai novirzītu ūdeni četrās platās strūklu strūklu daļās starp zobiem un gar smaganu līniju. Mīkstais gumijas virzule ir saudzīga pret smaganām, un visus uzgaļus ir viegli piestiprināt un noņemt. Standarta uzgalis F1 Standarta uzgalis efektīvai starpzobu tīrīšanai, lai noņemtu aplikumu un netīrumus. Viegli lietojama magnētiskā dokstacija. Kad pacients ir pabeidzis tīrīšanu, viņš var vienkārši ievietot uzgalīti atpakaļ magnētiskajā dokstacijā. Rokturis automātiski pārslēdzas starp pauzes un izslēgšanas režīmiem. 600 ml tvertne 600 ml tvertne ar viegli atveramu vāku nodrošina pietiekamu ūdens daudzumu vienai tīrīšanai. Lai to piepildītu, vienkārši paceliet tvertni, piepildiet to un fiksējiet. Kompaktais uzgaļu konteiners Pacienti var higiēniski uzglabāt papildu uzgaļus, izmantojot kompakto uzgaļu konteineru. Režīmi - Cleaning: ikdienas kvalitatīvai tīrīšanai. - Deep Clean+: atsvaidzinošai un pamatīgai tīrīšanai. - Intensitāte: 10 - Massage: atsvaidzinoša masāža. - Sensitive režīms: maiga zobu un smaganu tīrīšana. Iekļautie piederumi - Standarta uzgaļi F1: 2 - F3 Quad Stream uzgalis: 2 - Irigācijas adata: 1 - Uzgaļu uzglabāšanas kaste: Lietošanas ērtums - Rokturis: plāns ergonomisks dizains. - Uzgalis: Viegli piestiprināms un noņemams. Tīrīšanas veiktspēja - Efektivitāte: noņem līdz 99,9 % aplikuma. Barošanas avots - Spriegums: Dažādu spriegumu lādētājs.
description_lv - • 4 skalošanas režīmi, 10 intensitātes līmeņi • Vienkārši uzpildāma 600 ml tvertne • Kompakta uzgaļu kastīte • Vienkārši lietojama magnētiskā dokstacija ar automātiskas izslēgšanās funkciju • F1 standarta uzgalis regulārai tīrīšanai • F3 Quad Stream uzgalis maksimālam pārklājumam • Quad Stream rūpīgai tīrīšanai • Pulse Wave vada no zoba uz zobu • Ļoti klusa ierīce lielisku rezultātu iegūšanai, netraucējot citus Rūpīgai tīrīšanai Unikālas krustveida uzgalis rada četras platas plūsmas rūpīgai tīrīšanai interproksimālā virzienā un gar smaganu robežu.
Vada no zoba uz zobu Īss pauzes tīrīšanas impulsos ļauj pacientiem pārvirzīt uzgali uz nākamo zobstarpu, lai nodrošinātu pilnīgu mutes tīrību. Ārkārtīgi kluss dizains Izstrādāta diskrētai tīrīšanai, lai pacienti iegūtu lieliskus rezultātus, netraucējot citiem. 4 režīmi, 10 intensitātes līmeņi Pacienti baudīs viņu vajadzībām pielāgotu tīrīšanu. Tīrīšanas režīms izmanto nepārtrauktu ūdens plūsmu lieliskiem rezultātiem ikdienā, savukārt Deep Clean funkcija izmanto speciālus impulsus rūpīgākai tīrīšanai, jutīgais režīms ir ārkārtīgi saudzīgs smaganām, masāžas režīms nomierina un stimulē smaganu līniju. Pacienti var noregulēt intensitāti atbilstoši viņu vajadzībām, izmantojot LED gaismas displeju. F3 Quad Stream uzgalis Lai nodrošinātu maksimālu pārklājumu un vēl rūpīgāku tīrīšanu, izmantojiet Quad Stream uzgali, lai koncentrētu ūdeni četrās platās plūsmās starp zobiem un gar smaganu līniju. Mīkstais gumijas virzulis ir maigs pret smaganām, un visi uzgaļi ir viegli pievienojami un noņemami. F1 standarta uzgalis Standarta uzgalis spēcīgai tīrīšanai starp zobiem, lai noņemtu aplikumu un netīrumus Vienkārši lietojama magnētiskā dokstacija Kad pacients ir pabeidzs tīrīšanu, viņš var vienkārši novietot rokturi atpakaļ magnētiskajā dokstacijā. Rokturis automātiski pārslēdzas no pauzes un izslēgtu stāvokli. 600 ml tvertne 600 ml tvertne ar viegli atveramu vāku nodrošina pietiekami daudz ūdens vienai tīrīšanai. Lai to uzpildītu, vienkārši izceliet tvertni, piepildiet to un nofiksējiet atpakaļ sākotnējā pozīcijā. Kompakta uzgaļu kastīte Pacienti var uzglabāt papildu uzgaļus higiēniskā veidā, izmantojot kompakto un uzgaļu kastīti.
Režīmi • Tīrīšana: Kvalitatīvai tīrīšanai ikdienā • Deep Clean+: Atsvaidzinošai un rūpīgai tīrīšanai • Intensitāte: 10 • Masāža: Atsvaidzinoša masāža • Jutīgais režīms: Saudzīga zobu un smaganu tīrīšana Komplektā iekļautie piederumi • F1 standarta uzgalis: 2 • F3 Quad Stream uzgalis: 2 • Power Flosser: 1 • Uzgaļu uzglabāšanas kārba: 1 Vienkārša lietošana • Rokturis: Plāns ergonomisks dizains • Uzgaļa piederums: Viegla piestiprināšana un noņemšana Tīrīšanas veiktspēja • Sniegums: Likvidē līdz pat 99,9 % aplikuma Strāvas padeve • Spriegums: Daudzspriegumu lādētājs
description_ru - - 4 skalošanas režīmi, 10 intensitātes līmeņi - Viegli uzpildāms 600 ml rezervuārs - Kompakta uzgaļu atvilktne - Viegli lietojama magnētiskā dokstacija ar automātiskās izslēgšanās funkciju - Standarta F1 uzgalis regulārai tīrīšanai - F3 Quad Stream uzgalis maksimālai tīrīšanai - Quad Stream pamatīgai tīrīšanai.
- Impulsa vilnis tiek pārraidīts no zoba uz zobu - Ļoti klusa ierīce teicamiem rezultātiem, netraucējot citus Rūpīgai tīrīšanai Unikālais krustveida uzgalis rada četras plašas strūklas rūpīgai tīrīšanai starpžokļa virzienā un gar smaganu līniju.
Vada no zoba uz zobu Īsa pauze starp tīrīšanas impulsiem ļauj pacientiem pārvietot uzgalīti uz nākamo starpproksimālo vietu, lai nodrošinātu pilnīgu mutes dobuma tīrīšanu. Ļoti klusa konstrukcija Izstrādāts diskrētai tīrīšanai, lai pacienti iegūtu lieliskus rezultātus, netraucējot citus. 4 režīmi, 10 intensitātes līmeņi Pacienti varēs izbaudīt savām vajadzībām pielāgotu tīrīšanas pieredzi. Tīrīšanas režīmā tiek izmantota nepārtraukta ūdens plūsma, kas nodrošina lieliskus rezultātus katru dienu, savukārt Deep Clean funkcija izmanto īpašus impulsus rūpīgākai tīrīšanai, jutīgais režīms ir īpaši saudzīgs pret smaganām, bet masāžas režīms nomierina un stimulē smaganu līniju. Izmantojot LED displeju, pacienti var regulēt intensitāti atbilstoši savām vajadzībām. F3 Quad Stream uzgalis Lai nodrošinātu maksimālu pārklājumu un vēl rūpīgāku tīrīšanu, izmantojiet Quad Stream uzgalis, kas novirza ūdeni četrās platās strūklu strūklu daļās starp zobiem un gar smaganu līniju. Mīkstais gumijas virzule ir saudzīga pret smaganām, un visus uzgaļus ir viegli piestiprināt un noņemt. standarta F1 uzgalis Standarta uzgalis efektīvai tīrīšanai starp zobiem, lai noņemtu aplikumu un netīrumus. viegli lietojama magnētiskā dokstacija Kad pacients ir pabeidzis tīrīšanu, viņš var vienkārši ievietot uzgalīti atpakaļ magnētiskajā dokstacijā. Rokturis automātiski pārslēdzas starp pauzes un izslēgšanas režīmu.600 ml tvertne 600 ml tvertne ar viegli atveramu vāku nodrošina pietiekamu ūdens daudzumu vienai tīrīšanai. Lai to piepildītu, vienkārši paceliet tvertni, piepildiet to un nofiksējiet to atpakaļ pozīcijā. Kompaktā rokturu atvilktne Pacienti var higiēniski uzglabāt papildu rokturus, izmantojot kompakto rokturu tvertni. Režīmi - tīrīšana: ikdienas kvalitatīvai tīrīšanai - Deep Clean+: atsvaidzinošai un pamatīgai tīrīšanai - Intensitāte: 10 - Masāža: atsvaidzinošai masāžai.
- Sensitive režīms: maiga zobu un smaganu tīrīšana. Komplektā iekļautie piederumi - Standarta F1 uzgalis: 2 - F3 Quad Stream uzgalis: 2 - Power irigācijas adata: 1 - Bitu uzglabāšanas kārba: 1 Lietošanas ērtums - Rokturis: plāns ergonomisks dizains. - Rokturis: viegli piestiprināms un noņemams. Tīrīšanas veiktspēja - Efektivitāte: noņem līdz 99,9 % aplikuma. Barošanas avots - Spriegums: daudzsprieguma lādētājs.
dimensionalWeight - 1071
Dizains > Produkta krāsa - White
DizainsFeatures -
  • Rīkojums: Ilga, ergonomiska konstrukcija
  • Nosprauslas stiprinājums: Viegli ieslēdzas un izslēdzas
  • .
    Dziļums - -
    EAN - 8710103947257
    Enerģija - barošanas avots - Akumulators
    Enerģijas klase - -
    Enerģijas padeve - maiņstrāvas ieejas spriegums - Universāls lādētājs
    Garantija - 2 gadi
    GarantijaInformācija -
    garantijaType - G
    gross_weight - 0.3 kg
    GTIN - 8710103947257
    guaranteeLength - 24
    Iepakojuma apraksts > Akumulatora sastāvs - CL127:KT:2016-12-09
    Iepakojuma apraksts > Iepakojuma daudzums - 1,00 pcs
    Iepakojuma dati > Galviņu skaits - 4
    Iepakojuma elementi > EEIA nodoklis - Jā
    Iepakojuma funkcijas > Akumulatora tips - Akumulators
    Iepakojuma funkcijas > Paletes daudzums - 323 pcs
    Iepakojuma iezīmes > Akumulators ar pildījumu - Nē
    Iepakojuma iezīmes > Bruto augstums galvenajā kartona kastē - 270 mm
    Iepakojuma iezīmes > Bruto dziļums galvenajā kartona kastē - 295 mm
    Iepakojuma iezīmes > Papīrs/kartons - 166 g
    Iepakojuma iezīmes > Taras svara galvenā kartona kārba - 0.196 kg
    Iepakojuma saturs -
  • Mocīgais diegs:
  • 2x F1 standarta uzgalis
  • 2x F3 četrstrāvas uzgalis
  • Uzglabāšanas futrālis uzgaļiem
  • .
    Iepakojuma īpašības > Akumulatora klasifikācija - CL126:NE:2016-12-09
    Iepakojuma īpašības > Bruto augstums (mm) - 253.00 mm
    Iepakojuma īpašības > Bruto dziļums (mm) - 139.00 mm
    Iepakojuma īpašības > Bruto platums (mm) - 152.00 mm
    Iepakojuma īpašības > Bruto platums galvenajā kartona kastē - 145 mm
    Iepakojuma īpašības > Bruto svars - 1.25 kg
    Iepakojuma īpašības > Neto svars - 1.07 kg
    Iepakojuma īpašības > Neto svars - 1.845 kg
    Iepakojuma īpašības > PET - 1 g
    Iepakojuma īpašības > Plastmasa (bez PET) - 12 g
    Iepakojuma īpašības > Taras svars (kg) - 0.18 kg
    Iepakojuma īpašības > Tilpums (m3) - 0.01 m³
    Iepakojuma īpašības > TI svars (kg) - 0.01 kg
    Kategorija - Elektriskie zobu diegi
    Kods - HX3911/40
    Komplekta funkcijas > WEE klasifikācija - CL109:5:2017-04-01
    Krāsa - White
    LongDesc -
    LongDesc - Iznīcina līdz 99,9 % aplikuma apstrādātajās vietās* Atjaunota zobu diegu tīrīšana, lai nodrošinātu izcilu smaganu veselību Ar izcilām funkcijām, kas pacientiem sniedz jaunu tīrības līmeni un veicina ilgstošu atbilstību, jaunais Philips Sonicare Power Flosser ir nākamais zobu diegu tīrīšanas vilnis.
    LongProductName - Philips Sonicare Power Flosser 7000 mutes dobuma irigators
    LongSummaryDescription - Philips Power Flosser 7000 HX3911/40 Mutes irigators. Enerģijas avots: Akumulators, maiņstrāvas ieejas spriegums: Universālais lādētājs
    MANUFDATASHEET - https://media.flixcar.com/f360cdn/Philips-96760804-9733f0a813c34421b67fac6100a8b166.pdf
    Modelis - Sonicare 7000
    Nosaukums - Philips Power Flosser 7000 HX3911/40 mutes dobuma irigators
    Nosaukums - Philips | HX3911/40 Sonicare Power Flosser 7000 | Mutes irigators | 600 ml | Galviņu skaits 4 | Balta
    Platums - -
    Power - Spriegums: Vairāku spriegumu lādētājs
    ProdDesc - Philips Sonicare Power Flosser 7000 HX3911/40
    producerCode - HX3911/40
    productName - Philips Power Flosser 7000 HX3911/40 mutes dobuma irigators
    productSize - Parasts
    Produkta nosaukums - Power Flosser 7000 HX3911/40 mutes irigators
    ProduktaPicture2 -
    ProduktaPicture3 -
    ProduktaPicture4 -
    ProduktsFotogrāfija - http://www.tdbaltic.ee/images/ds4/HX3911-01.jpg
    Ražotājs - Philips
    Saite - https://www.philips.lt/c-p/HX3911_40/sonicare-power-flosser-burnos-irigatorius
    ShortSummaryDescription - Philips Power Flosser 7000 HX3911/40 mutes dobuma irigators, akumulators, universālais lādētājs
    sizeX - 150
    sizeY - 255
    sizeZ - 140
    Svars - -
    svars - 0.2 kg
    svars - 1370
    Tehniskā informācija - Ieslēgšanas/izslēgšanas slēdzis - Jā
    Tehniskā informācija - Produkta krāsa - White
    Tehniskā informācija - Spiediena iestatījumu skaits - 10
    Tehniskā informācija - Sprauslas turētājs - Jā
    Tehniskā informācija - Sprauslu skaits - 4
    Tehniskā informācija - Ūdens tvertnes tilpums - 0.6 L
    Tehniskā informācija > Citas funkcijas - Quad Stream tehnoloģija; Īpaši klusa konstrukcija; Impulsa strāvas pareizajā virzienā
    Tehniskā informācija > Garantija - 0 mēnesis(-i)
    Tehniskā informācija > Ražotāja produkta nosaukums - HX3911/40 Sonicare Power Flosser 7000
    Tehniskā informācija > Ražotāja produktu grupa - Mutes irigators
    Tehniskā informācija > Ražotājs - Philips
    Tehniskā informācija > Ūdens tvertnes tilpums - 600 ml
    Tehnoloģija -
  • Tīrs: Dziļa tīrīšana+: Izņēmīgai ikdienas tīrīšanai
  • Deep Clean+: Atjaunojošai dziļai tīrīšanai
  • Sensitive: Maigai zobu un smaganu tīrīšanai
  • Masāža: Mājīgi tīra un tīra zobu tīrīšana: Atjaunojoša masāža
  • Intenzivitāte: 10

  • Tips - Mutes irigators
    title_lv - Philips Sonicare 7000 Labuma irigatori
    title_lv - Philips Sonicare 7000 mutes irigators
    title_ru - Philips Sonicare 7000 mutes irigators
    URL -
    Zīmols - Philips
    Height - -
    BrandPartCode - HX3911/40
    GrossWeight - 1.400 kg
    Construction - -
    category_en - Health and beauty > Electric toothbrushes and accessories
    category_lv - Skaistumam un veselībai > Elektriskās zobu birstes un aksesuāri
    category_ru - Skaistumam un veselībai > Elektriskās zobu birstes un aksesuāri
    Other features > Special features - Removes up to 99.9% of plaque
    Performance > Number of speeds - 10
    description_en - • 4 rinsing modes, 10 intensity levels.
    • Easy to fill 600 ml reservoir.
    • Compact tip box
    • Easy-to-use magnetic docking station with auto shut-off feature.
    • Standard nozzle F1 for regular cleaning.
    • F3 Quad Stream nozzle for maximum coverage
    • Quad Stream for thorough cleaning.
    • Pulse wave is transmitted from tooth to tooth
    • Very quiet device for excellent results without disturbing others
    For thorough cleaning
    The unique cross-shaped tip creates four wide streams for thorough cleaning interproximally and along the gum line.
    Leads from tooth to tooth
    A short pause in the brushing pulses allows patients to move the brush head to the next interdental space to ensure a completely clean mouth.
    Extremely quiet design
    Designed to clean discreetly so patients get great results without disturbing others.
    4 modes, 10 intensity levels
    Patients will enjoy cleaning tailored to their needs. Cleaning mode uses a continuous stream of water for great results every day, while Deep Clean uses special pulses for a more thorough clean, Sensitive mode is extremely gentle on gums, and Massage mode soothes and stimulates the gum line. Patients can adjust the intensity according to their needs using the LED display.
    F3 Quad Stream uzgalis
    For maximum coverage and an even deeper clean, use the Quad Stream nozzle to direct water in four wide jets between teeth and along the gum line. The soft rubber piston is gentle on your gums, and all attachments are easy to attach and remove.
    Standard tip F1
    Standard attachment for effective interdental cleaning to remove plaque and dirt.
    Easy to use magnetic docking station.
    When the patient is finished cleaning, they can simply place the handpiece back into the magnetic docking station. The handle automatically switches between pause and shutdown modes.
    tank 600 ml
    The 600ml reservoir with an easy-to-open lid provides enough water for one cleaning. To fill it, simply lift the tank, fill it and lock it into position.
    Compact tip box
    Patients can store additional tips hygienically using the compact tip container.
    Modes
    • Cleaning: for daily high-quality cleaning.
    • Deep Clean+: for a refreshing and thorough cleaning.
    • Intensity: 10
    • Massage: refreshing massage.
    • Sensitive mode: gentle cleaning of teeth and gums.
    Included accessories
    • Standard tip F1: 2
    • F3 Quad Stream uzgalis: 2
    • Power irrigation needle: 1
    • Bit storage box: 1
    Ease of use
    • Handle: slim ergonomic design.
    • Tip: Easy to attach and remove.
    Cleaning performance
    • Efficiency: removes up to 99.9% of plaque.
    Power supply
    • Voltage: Multi-voltage charger.
    description_lv - • 4 skalošanas režīmi, 10 intensitātes līmeņi
    • Vienkārši uzpildāma 600 ml tvertne
    • Kompakta uzgaļu kastīte
    • Vienkārši lietojama magnētiskā dokstacija ar automātiskas izslēgšanās funkciju
    • F1 standarta uzgalis regulārai tīrīšanai
    • F3 Quad Stream uzgalis maksimālam pārklājumam
    • Quad Stream rūpīgai tīrīšanai
    • Pulse Wave vada no zoba uz zobu
    • Ļoti klusa ierīce lielisku rezultātu iegūšanai, netraucējot citus
    Rūpīgai tīrīšanai
    Unikālas krustveida uzgalis rada četras platas plūsmas rūpīgai tīrīšanai interproksimālā virzienā un gar smaganu robežu.
    Vada no zoba uz zobu
    Īss pauzes tīrīšanas impulsos ļauj pacientiem pārvirzīt uzgali uz nākamo zobstarpu, lai nodrošinātu pilnīgu mutes tīrību.
    Ārkārtīgi kluss dizains
    Izstrādāta diskrētai tīrīšanai, lai pacienti iegūtu lieliskus rezultātus, netraucējot citiem.
    4 režīmi, 10 intensitātes līmeņi
    Pacienti baudīs viņu vajadzībām pielāgotu tīrīšanu. Tīrīšanas režīms izmanto nepārtrauktu ūdens plūsmu lieliskiem rezultātiem ikdienā, savukārt Deep Clean funkcija izmanto speciālus impulsus rūpīgākai tīrīšanai, jutīgais režīms ir ārkārtīgi saudzīgs smaganām, masāžas režīms nomierina un stimulē smaganu līniju. Pacienti var noregulēt intensitāti atbilstoši viņu vajadzībām, izmantojot LED gaismas displeju.
    F3 Quad Stream uzgalis
    Lai nodrošinātu maksimālu pārklājumu un vēl rūpīgāku tīrīšanu, izmantojiet Quad Stream uzgali, lai koncentrētu ūdeni četrās platās plūsmās starp zobiem un gar smaganu līniju. Mīkstais gumijas virzulis ir maigs pret smaganām, un visi uzgaļi ir viegli pievienojami un noņemami.
    F1 standarta uzgalis
    Standarta uzgalis spēcīgai tīrīšanai starp zobiem, lai noņemtu aplikumu un netīrumus
    Vienkārši lietojama magnētiskā dokstacija
    Kad pacients ir pabeidzs tīrīšanu, viņš var vienkārši novietot rokturi atpakaļ magnētiskajā dokstacijā. Rokturis automātiski pārslēdzas no pauzes un izslēgtu stāvokli.
    600 ml tvertne
    600 ml tvertne ar viegli atveramu vāku nodrošina pietiekami daudz ūdens vienai tīrīšanai. Lai to uzpildītu, vienkārši izceliet tvertni, piepildiet to un nofiksējiet atpakaļ sākotnējā pozīcijā.
    Kompakta uzgaļu kastīte
    Pacienti var uzglabāt papildu uzgaļus higiēniskā veidā, izmantojot kompakto un uzgaļu kastīti.
    Režīmi
    • Tīrīšana: Kvalitatīvai tīrīšanai ikdienā
    • Deep Clean+: Atsvaidzinošai un rūpīgai tīrīšanai
    • Intensitāte: 10
    • Masāža: Atsvaidzinoša masāža
    • Jutīgais režīms: Saudzīga zobu un smaganu tīrīšana
    Komplektā iekļautie piederumi
    • F1 standarta uzgalis: 2
    • F3 Quad Stream uzgalis: 2
    • Power Flosser: 1
    • Uzgaļu uzglabāšanas kārba: 1
    Vienkārša lietošana
    • Rokturis: Plāns ergonomisks dizains
    • Uzgaļa piederums: Viegla piestiprināšana un noņemšana
    Tīrīšanas veiktspēja
    • Sniegums: Likvidē līdz pat 99,9 % aplikuma
    Strāvas padeve
    • Spriegums: Daudzspriegumu lādētājs
    description_ru - • 4 режима полоскания, 10 уровней интенсивности.
    • Легко заполняемый резервуар емкостью 600 мл.
    • Компактный ящик для наконечников
    • Простая в использовании магнитная док-станция с функцией автоматического отключения.
    • Стандартная насадка F1 для регулярной очистки.
    • Насадка F3 Quad Stream для максимального покрытия
    • Quad Stream для тщательной очистки.
    • Пульсовая волна передается от зуба к зубу
    • Очень тихое устройство для отличных результатов, не мешая другим
    Для тщательной очистки
    Уникальный крестообразный наконечник создает четыре широких потока для тщательной очистки в интерпроксимальном направлении и вдоль линии десен.
    Ведет от зуба к зубу
    Короткая пауза в чистящих импульсах позволяет пациентам переместить насадку в следующее межзубное пространство, чтобы обеспечить полную чистоту полости рта.
    Чрезвычайно тихий дизайн
    Разработан для незаметной уборки, чтобы пациенты получали отличные результаты, не беспокоя других.
    4 режима, 10 уровней интенсивности
    Пациенты будут наслаждаться уборкой, адаптированной к их потребностям. В режиме очистки используется непрерывный поток воды для достижения отличных результатов каждый день, в то время как функция Deep Clean использует специальные импульсы для более тщательной очистки, чувствительный режим чрезвычайно бережен к деснам, режим массажа успокаивает и стимулирует линию десен. Пациенты могут регулировать интенсивность в соответствии со своими потребностями с помощью светодиодного дисплея.
    F3 Quad Stream uzgalis
    Для максимального покрытия и еще более тщательной очистки используйте насадку Quad Stream, чтобы направить воду четырьмя широкими струями между зубами и вдоль линии десен. Мягкий резиновый поршень бережно воздействует на десны, а все насадки легко прикрепляются и снимаются.
    Стандартный наконечник F1
    Стандартная насадка для эффективной чистки межзубных промежутков для удаления зубного налета и грязи.
    Простая в использовании магнитная док-станция.
    Когда пациент закончит чистку, он может просто поместить наконечник обратно в магнитную док-станцию. Ручка автоматически переключается между режимами паузы и выключения.
    бак 600 мл
    Резервуар объемом 600 мл с легко открывающейся крышкой обеспечивает достаточно воды для одной чистки. Чтобы заполнить его, просто поднимите бак, наполните его и зафиксируйте в исходное положение.
    Компактный ящик для наконечников
    Пациенты могут хранить дополнительные насадки гигиеничным образом, используя компактный контейнер для наконечников.
    Режимы
    • Очистка: для ежедневной качественной уборки.
    • Deep Clean+: для освежающей и тщательной очистки.
    • Интенсивность: 10
    • Массаж: освежающий массаж.
    • Чувствительный режим: бережная чистка зубов и десен.
    Входящие в комплект аксессуары
    • Стандартный наконечник F1: 2
    • F3 Quad Stream uzgalis: 2
    • Силовая ирригационная игла: 1
    • Ящик для хранения бит: 1
    Простота использования
    • Ручка: тонкий эргономичный дизайн.
    • Наконечник: легко прикрепить и снять.
    Производительность очистки
    • Эффективность: удаляет до 99,9% зубного налета.
    Источник питания
    • Напряжение: зарядное устройство с несколькими напряжениями.
    dimensionalWeight - 1071
    Design > Colour of product - White
    DesignFeatures -
  • Handle: Slim ergonomic design
  • Nozzle attachment: Easily clicks on and off

  • Depth - -
    EAN - 8710103947257
    Power - Power source - Battery
    EnergyClass - -
    Power - AC input voltage - Universal charger
    Warranty - 2 years
    WarrantyInfo -
    warrantyType - G
    gross_weight - 0.3 kg
    GTIN - 8710103947257
    warrantyLength - 24
    Package features > Composition of battery - CL127:KT:2016-12-09
    Package features > Packing quantity - 1.00 pc(s)
    Packaging data > Number of heads - 4
    Package features > WEEE tax - Yes
    Package features > Type of battery - Accumulator
    Package features > Palette Qty - 323 pc(s)
    Package features > Embeeded battery - No
    Package features > Gross height master carton - 270 mm
    Package features > Gross depth master carton - 295 mm
    Package features > Paper/Pasteboard - 166 g
    Package features > Tare weight master carton - 0.196 kg
    PackageContents -
  • Power Flosser:
  • 2x F1 Standard nozzle
  • 2x F3 Quad Stream nozzle
  • Nozzle storage case

  • Package features > Classification of battery - CL126:NE:2016-12-09
    Package features > Gross height (mm) - 253.00 mm
    Package features > Gross depth (mm) - 139.00 mm
    Package features > Gross width (mm) - 152.00 mm
    Package features > Gross width master carton - 145 mm
    Package features > Gross weight - 1.25 kg
    Package features > Net weight - 1.07 kg
    Package features > Net weight master carton - 1.845 kg
    Package features > PET - 1 g
    Package features > Plastic (No PET) - 12 g
    Package features > Tare weight (kg) - 0.18 kg
    Package features > Volume (m3) - 0.01 m³
    Package features > TI weight (kg) - 0.01 kg
    Category - Electric Flossers
    Code - HX3911/40
    Package features > WEE classification - CL109:5:2017-04-01
    Color - White
    LongDesc -
    LongDesc - Removes up to 99.9% of plaque in treated areas* Flossing reinvented for superior gingival health With distinctive features that give patients a new level of clean and encourage lasting compliance, the new Philips Sonicare Power Flosser is the next wave in flossing.
    LongProductName - Philips Sonicare Power Flosser 7000 Oral Irrigator
    LongSummaryDescription - Philips Power Flosser 7000 HX3911/40 Oral Irrigator. Power source: Battery, AC input voltage: Universal charger
    MANUFDATASHEET - https://media.flixcar.com/f360cdn/Philips-96760804-9733f0a813c34421b67fac6100a8b166.pdf
    Model - Sonicare 7000
    Title - Philips Power Flosser 7000 HX3911/40 Oral Irrigator
    Name - Philips | HX3911/40 Sonicare Power Flosser 7000 | Oral Irrigator | 600 ml | Number of heads 4 | White
    Width - -
    Power - Voltage: Multi-voltage charger
    ProdDesc - Philips Sonicare Power Flosser 7000 HX3911/40
    producerCode - HX3911/40
    productName - Philips Power Flosser 7000 HX3911/40 Oral Irrigator
    productSize - Normal
    ProductName - Power Flosser 7000 HX3911/40 Oral Irrigator
    ProductPicture2 -
    ProductPicture3 -
    ProductPicture4 -
    ProductPicture - http://www.tdbaltic.ee/images/ds4/HX3911-01.jpg
    Producer - Philips
    Link - https://www.philips.lt/c-p/HX3911_40/sonicare-power-flosser-burnos-irigatorius
    ShortSummaryDescription - Philips Power Flosser 7000 HX3911/40 Oral Irrigator, Battery, Universal charger
    sizeX - 150
    sizeY - 255
    sizeZ - 140
    Weight - -
    weight - 0.2 kg
    weight - 1370
    Technical details - On/off switch - Yes
    Technical details - Product colour - White
    Technical details - Number of pressure settings - 10
    Technical details - Nozzle holder - Yes
    Technical details - Number of nozzles - 4
    Technical details - Water tank capacity - 0.6 L
    Technical details > Other features - Quad Stream technology; Extremely quiet design; Impulse currents in the right direction
    Technical details > Warranty - 0 month(s)
    Technical details > Producer product name - HX3911/40 Sonicare Power Flosser 7000
    Technical details > Producer product family - Oral Irrigator
    Technical details > Producer - Philips
    Technical details > Water tank capacity - 600 ml
    Technology -
  • Clean: For exceptional everyday clean
  • Deep Clean+: For an invigorating deep clean
  • Sensitive: Gentle teeth and gum cleaning
  • Massage: Invigorating massage
  • Intensities: 10

  • Type - Oral irrigator
    title_lv - Philips Sonicare 7000 Mutes Dobuma Irrigators
    title_en - Philips Sonicare 7000 Oral Irrigator
    title_ru - Philips Sonicare 7000 Ирригатор Полости Рта
    URL -
    Brand - Philips
    153,53 €
    Philips Oral irrigator Power Flosser 7000, 600ml, White
    Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
    Intel technology provider Platinum 2020
    Visas kategorijas