Baseus A3 5V, Silver

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 1013453 Preces kods: CRXCQA3-0S
Noliktavā 1 gab.
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
71,67 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 27.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 27.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 27.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: ceturtdien, 23.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Krāsa: Sudraba
  • Maksimālā jauda (W): 135
  • Putekļu tvertnes tilpums (l): 0.7 l
  • Sūkšanas jauda (Pa): 15000
  • Uzkopšanas veids: Sausā tīrīšana
Visi parametri
Barošanas veids : Akumulators
Caurules veids : Nav
Darbības laiks (min) : 45
Jaudas regulēšana : Ir
Krāsa : Sudraba
Maksimālā jauda (W) : 135
Putekļu sūcēja tips : Rokas putekļu sūcējs
Putekļu tvertnes tilpums (l) : 0.7 l
Sūkšanas jauda (Pa) : 15000
Tīrīšana ar tvaiku : Nav
Trokšņa līmenis (dB) : 75
Uzgaļu veidi : Spraugām
Uzkopšanas veids : Sausā tīrīšana
Uzlādes ilgums (h) : 4 - 6
Vada garums (m) : Akumulators
Papildus specifikācija
category_en - Sadzīves tehnika > Mājsaimniecības preces > Putekļu sūcēji
category_lv - Sadzīves tehnika > Mājas uzkopšanas tehnika > Putekļu sūcēji
category_ru - Sadzīves tehnika > Mājas uzkopšanas tehnika > Putekļu sūcēji
description_lv - Joprojām izmantojat nekvalitatīvu automašīnas putekļu sūcēju, kas neattīra rūpīgi un izlādējas jau pēc dažām minūtēm? Laiks to nomainīt! Baseus bezvadu ierīce izceļas ar sūkšanas jaudu līdz 15 000Pa un darba laiku līdz 45 minūtēm - ar tās palīdzību jūs varat efektīvi nosūkt visu automašīnu un vēl vairāk! Iebūvētais lukturītis atvieglo tumšo stūru tīrīšanu, un komplektā iekļautie piederumi ļaus jums sasniegt katru stūri. Kas nosaka putekļsūcēja neticamo veiktspēju? Tā bezsuku motors, kas darbojas ar 80 000 apgriezieniem minūtē un nodrošina līdz pat 15 000 Pa sūkšanas jaudu! Tajā pašā laikā tas ir pārsteidzoši kluss, jo trokšņa līmenis ir mazāks par 75 dB. Ar šo unikālo ierīci jūs acumirklī atbrīvosieties no atkritumiem, drupām un matiem un viegli parūpēsieties par tīrību savā automašīnā! Aizmirstiet pat par visnoslogotākajiem netīrumiem! Putekļsūcējs ir aprīkots ar īpašu, gaisa plūsmu uztverošu moduli, kas automātiski palielina iesūkšanas jaudu, kad tas saskaras ar dažāda veida grūti noņemamiem netīrumiem. Tādējādi tas ar tiem tiek galā fantastiski! Ir arī 2 darbības līmeņi. Pirmais ir piemērots ikdienas putekļu vai matu putekļu vai matu sūknēšanai. Otrais ļauj vēl efektīvāk tīrīt lielākus gružus. Neskatoties uz kompaktajiem izmēriem, putekļsūcējs izceļas ar iespaidīgu veiktspēju. 4 uzlādējamās baterijas ar 2000 mAh ietilpību nodrošina līdz pat 45 minūšu darbības laiku. Pieņemot, ka automašīnas putekļsūcējam ir nepieciešamas aptuveni 15 minūtes, ar vienu pilnu uzlādi pietiek līdz pat 3 lietošanas reizēm! Augstas iesūkšanas režīmā izstrādājums darbojas aptuveni 17 minūtes. Ierīce atbalsta QC3.0 ātrās uzlādes protokolu - tāpēc jums nav jāgaida mūžīgi, līdz tā atkal būs gatava lietošanai! Dubultā filtrēšanas sistēma padara putekļsūcēju ārkārtīgi efektīvu pat smalkāko putekļu daļiņu likvidēšanā. Tās efektivitāte šajā ziņā ir aptuveni 99,7 %. HEPA filtrs ļauj rūpēties par izplūstošā gaisa tīrību. Augsta blīvuma tērauda siets efektīvi atdala lielās putekļu daļiņas. Tas viss arī novērš atkārtotu piesārņojuma rašanos. Ciklona separatora 70 ml atkritumu tvertni ir viegli izjaukt un iztukšot. Tāpat kā filtra elementus, to var mazgāt zem tekoša ūdens.
description_lv - Joprojām izmantojat sliktas kvalitātes automašīnas putekļu sūcēju, kas rūpīgi netīra un izlādējas tikai pēc dažām minūtēm? Laiks to mainīt! Basus bezvadu ierīce atšķiras ar sūkšanas jaudu līdz 15 000 Pa un darba laiku līdz 45 minūtēm - ar tās palīdzību jūs varat efektīvi izsūknēt visu automašīnu un daudz ko citu! Iebūvētais lukturis ļauj viegli notīrīt tumšos stūrus, un iekļautie piederumi ļaus jums sasniegt katru stūri. Kas veido putekļsūcēja neticamo veiktspēju? Tā brushless motors, kas darbojas ar 80 000 apgriezieniem minūtē un nodrošina sūkšanas jaudu līdz 15 000 Pa! Tajā pašā laikā tas ir pārsteidzoši kluss ar skaņas līmeni, kas mazāks par 75 dB. Izmantojot šo unikālo ierīci, jūs īsā laikā atbrīvosities no atkritumiem, drupām un matiem, un jūs viegli parūpēsities par tīrību savā automašīnā! Aizmirstiet par pat visvairāk apnicīgs netīrumiem! Putekļsūcējs ir aprīkots ar īpašu gaisa plūsmas sensoru moduli, kas automātiski palielina sūkšanas jaudu, saskaroties ar dažāda veida grūti noņemamiem gružiem. Tātad tas tos apstrādā fantastiski! Ir arī 2 darbības līmeņi. Pirmais ir piemērots ikdienas putekļu vai matu putekļsūcējiem. Otrais ļauj vēl efektīvāk tīrīt lielākus gružus. Neskatoties uz kompakto izmēru, putekļsūcējs izceļas ar iespaidīgo veiktspēju. 4 uzlādējamās baterijas ar ietilpību 2000mAh nodrošina darbības laiku līdz 45 minūtēm. Pieņemot, ka automašīnas vakuums prasa apmēram 15 minūtes, pietiek ar vienu pilnu uzlādi līdz 3 lietojumiem! Augsta sūkšanas režīmā produkts ilgst apmēram 17 minūtes. Ierīce atbalsta QC3. 0 ātrās uzlādes protokolu - tāpēc jums nav jāgaida uz visiem laikiem, lai tā atkal būtu gatava lietošanai! Divkāršā filtrēšanas sistēma padara vakuumu ārkārtīgi efektīvu, novēršot pat smalkākās putekļu daļiņas. Tās efektivitāte šajā ziņā ir aptuveni 99,7%. HEPA filtrs ļauj rūpēties par atbrīvotā gaisa tīrību. Augsta blīvuma tērauda siets efektīvi atdala lielas putekļu daļiņas. Tas viss arī novērš atkārtotu piesārņošanu. 70 ml ciklona separatora atkritumu tvertni ir viegli izjaukt un iztukšot. Jūs varat arī mazgāt to zem tekoša ūdens, tāpat kā filtra elementus.
description_ru - Joprojām izmantojat nekvalitatīvu automašīnas putekļu sūcēju, kas slikti tīra un kura jauda izsīkst jau pēc dažām minūtēm? Ir pienācis laiks to mainīt! Baseus bezvadu ierīcei ir līdz pat 15 000 Pa sūkšanas jauda un darbības laiks līdz 45 minūtēm - ar to varat efektīvi izsūkt visu automašīnu un ne tikai! Iebūvētais lukturītis atvieglo tumšo stūru tīrīšanu, un komplektā iekļautie piederumi ļauj jums sasniegt ikvienu stūrīti.Kas nodrošina putekļu sūcēja neticamo veiktspēju? Tā bezsuku motors, kas darbojas ar 80 000 apgriezieniem minūtē un nodrošina līdz pat 15 000 Pa sūkšanas jaudu! Tajā pašā laikā tas ir pārsteidzoši kluss - trokšņa līmenis ir mazāks par 75 dB. Ar šo unikālo ierīci jūs acumirklī atbrīvosieties no gružiem, drupām un matiem un viegli parūpēsieties par sava automobiļa tīrību! Aizmirstiet pat par kaitinošākajiem netīrumiem! Putekļsūcējs ir aprīkots ar īpašu gaisa plūsmai jutīgu moduli, kas automātiski palielina sūkšanas jaudu, saskaroties ar dažāda veida grūti noņemtiem gružiem. Tāpēc tas ar tiem tiek galā fantastiski! Ir arī 2 darbības līmeņi. Pirmais ir piemērots ikdienas putekļu vai spalvu putekļu vai matu sūknēšanai. Otrais nodrošina vēl efektīvāku lielāku gružu tīrīšanu. Neraugoties uz kompaktajiem izmēriem, putekļu sūcējam ir iespaidīga veiktspēja. 4 2000 mAh uzlādējamās baterijas nodrošina līdz pat 45 minūšu darbības laiku. Pieņemot, ka automašīnas putekļsūcējam ir nepieciešamas aptuveni 15 minūtes, ar vienu pilnu uzlādi pietiks līdz pat 3 reizēm! Intensīvā iesūkšanas režīmā izstrādājums darbojas aptuveni 17 minūtes. Ierīce atbalsta QC3.0 ātrās uzlādes protokolu - tāpēc jums nav mūžīgi jāgaida, līdz tā atkal būs gatava lietošanai! Dubultā filtrēšanas sistēma padara putekļu sūcēju ārkārtīgi efektīvu pat vismazāko putekļu daļiņu noņemšanā. Tā efektivitāte šajā ziņā ir aptuveni 99,7 %. HEPA filtrs ļauj rūpēties par izplūstošā gaisa tīrību. Augsta blīvuma tērauda siets efektīvi atdala lielās putekļu daļiņas. Tas viss arī novērš atkārtotu piesārņošanu. Ciklona separatora 70 ml putekļu tvertni ir viegli izjaukt un iztukšot. Tāpat kā filtra elementus, to var izskalot zem tekoša ūdens.
EAN - 6953156205666
gross_weight - 0.3 kg
Modelis - CRXCQA3-0S
Ražotājs - Baseus
svars - 0.25 kg
title_lv - Baseus A3 Bezvadu Auto Putekļu Sūcējs 15000Pa
title_lv - Baseus A3 bezvadu putekļsūcējs 15000Pa
title_ru - Baseus A3 bezvadu putekļsūcējs Auto 15000Pa
category_en - Home Appliances > House cleaning equipment > Vacuum cleaners
category_lv - Sadzīves tehnika > Mājas uzkopšanas tehnika > Putekļu sūcēji
category_ru - Sadzīves tehnika > Mājas uzkopšanas tehnika > Putekļu sūcēji
description_en - Still using a poor quality car vacuum cleaner that doesn't clean thoroughly and discharges after just a few minutes? Time to change it! Baseus cordless device is distinguished by suction power of up to 15,000Pa and working time of up to 45 minutes - with its help you can effectively vacuum the entire car and more! Built-in flashlight makes it easy to clean dark corners, and the included accessories will allow you to reach every corner.
What accounts for the vacuum cleaner's incredible performance? Its brushless motor, which runs at 80,000 revolutions per minute and delivers suction power of up to 15,000Pa! At the same time, it is surprisingly quiet with a sound level of less than 75dB. With this unique device you will get rid of garbage, crumbs and hair in no time and you will easily take care of the cleanliness in your car!
Forget about even the most bothersome dirt! The vacuum cleaner is equipped with a special, airflow-sensing module that automatically increases the suction power when it encounters various types of difficult to remove debris. So it handles them fantastically! There are also 2 levels of operation. The first one is suitable for everyday vacuuming of dust or hair. The second allows for even more efficient cleaning of larger debris.
Despite its compact size, the vacuum cleaner stands out for its impressive performance. The 4 rechargeable batteries with a capacity of 2000mAh provide an operating time of up to 45 minutes. Assuming that it takes you about 15 minutes to vacuum your car, one full charge is enough for up to 3 uses! In high suction mode, the product lasts for about 17 minutes. The device supports QC3.0 fast charging protocol - so you don't have to wait forever for it to be ready to use again!
The dual filtration system makes the vacuum extremely effective in eliminating even the finest dust particles. Its efficiency in this regard is about 99.7%. The HEPA filter allows you to take care of the purity of the released air. The high-density steel mesh effectively separates large dust particles. All this also prevents the occurrence of re-contamination. The 70ml cyclone separator waste bin is easy to disassemble and empty. You can also wash it under running water, just like the filter elements.
description_lv - Joprojām izmantojat sliktas kvalitātes automašīnas putekļu sūcēju, kas rūpīgi netīra un izlādējas tikai pēc dažām minūtēm? Laiks to mainīt! Basus bezvadu ierīce atšķiras ar sūkšanas jaudu līdz 15 000 Pa un darba laiku līdz 45 minūtēm - ar tās palīdzību jūs varat efektīvi izsūknēt visu automašīnu un daudz ko citu! Iebūvētais lukturis ļauj viegli notīrīt tumšos stūrus, un iekļautie piederumi ļaus jums sasniegt katru stūri.
Kas veido putekļsūcēja neticamo veiktspēju? Tā brushless motors, kas darbojas ar 80 000 apgriezieniem minūtē un nodrošina sūkšanas jaudu līdz 15 000 Pa! Tajā pašā laikā tas ir pārsteidzoši kluss ar skaņas līmeni, kas mazāks par 75 dB. Izmantojot šo unikālo ierīci, jūs īsā laikā atbrīvosities no atkritumiem, drupām un matiem, un jūs viegli parūpēsities par tīrību savā automašīnā!
Aizmirstiet par pat visvairāk apnicīgs netīrumiem! Putekļsūcējs ir aprīkots ar īpašu gaisa plūsmas sensoru moduli, kas automātiski palielina sūkšanas jaudu, saskaroties ar dažāda veida grūti noņemamiem gružiem. Tātad tas tos apstrādā fantastiski! Ir arī 2 darbības līmeņi. Pirmais ir piemērots ikdienas putekļu vai matu putekļsūcējiem. Otrais ļauj vēl efektīvāk tīrīt lielākus gružus.
Neskatoties uz kompakto izmēru, putekļsūcējs izceļas ar iespaidīgo veiktspēju. 4 uzlādējamās baterijas ar ietilpību 2000mAh nodrošina darbības laiku līdz 45 minūtēm. Pieņemot, ka automašīnas vakuums prasa apmēram 15 minūtes, pietiek ar vienu pilnu uzlādi līdz 3 lietojumiem! Augsta sūkšanas režīmā produkts ilgst apmēram 17 minūtes. Ierīce atbalsta QC3. 0 ātrās uzlādes protokolu - tāpēc jums nav jāgaida uz visiem laikiem, lai tā atkal būtu gatava lietošanai!
Divkāršā filtrēšanas sistēma padara vakuumu ārkārtīgi efektīvu, novēršot pat smalkākās putekļu daļiņas. Tās efektivitāte šajā ziņā ir aptuveni 99,7%. HEPA filtrs ļauj rūpēties par atbrīvotā gaisa tīrību. Augsta blīvuma tērauda siets efektīvi atdala lielas putekļu daļiņas. Tas viss arī novērš atkārtotu piesārņošanu. 70 ml ciklona separatora atkritumu tvertni ir viegli izjaukt un iztukšot. Jūs varat arī mazgāt to zem tekoša ūdens, tāpat kā filtra elementus.
description_ru - Все еще пользуетесь автомобильным пылесосом низкого качества, который плохо очищает и разряжается всего через несколько минут? Пришло время это изменить! Беспроводное устройство Baseus отличается мощностью всасывания до 15 000 Па и временем работы до 45 минут - с его помощью вы можете эффективно пропылесосить весь автомобиль и многое другое! Встроенный фонарик позволяет легко чистить темные углы, а входящие в комплект аксессуары позволят вам дотянуться до каждого уголка.
Чем объясняется невероятная производительность пылесоса? Его бесщеточный двигатель, который работает со скоростью 80 000 оборотов в минуту и обеспечивает мощность всасывания до 15 000 Па! В то же время он на удивление тихий, с уровнем звука менее 75 дБ. С помощью этого уникального устройства вы в кратчайшие сроки избавитесь от мусора, крошек и волос и легко позаботитесь о чистоте в своем автомобиле!
Забудьте даже о самой надоедливой грязи! Пылесос оснащен специальным модулем, чувствительным к воздушному потоку, который автоматически увеличивает мощность всасывания при столкновении с различными типами трудноудаляемого мусора. Так что он справляется с ними фантастически! Существует также 2 уровня работы. Первый подходит для ежедневной уборки пылесосом пыли или волос. Второй обеспечивает еще более эффективную очистку от более крупного мусора.
Несмотря на свои компактные размеры, пылесос отличается впечатляющей производительностью. 4 аккумуляторных батареи емкостью 2000 мАч обеспечивают время работы до 45 минут. Предполагая, что на пропылесос автомобиля у вас уйдет около 15 минут, одной полной зарядки хватит до 3-х раз! В режиме интенсивного всасывания продукта хватает примерно на 17 минут. Устройство поддерживает протокол быстрой зарядки QC3.0 - так что вам не придется вечно ждать, пока оно снова будет готово к использованию!
Двойная система фильтрации делает пылесос чрезвычайно эффективным при удалении даже мельчайших частиц пыли. Его эффективность в этом отношении составляет около 99,7%. Фильтр HEPA позволяет вам позаботиться о чистоте выпускаемого воздуха. Стальная сетка высокой плотности эффективно отделяет крупные частицы пыли. Все это также предотвращает повторное загрязнение. Мусорный бак циклонного сепаратора объемом 70 мл легко разбирается и опорожняется. Вы также можете промыть его под проточной водой, как и фильтрующие элементы.
EAN - 6953156205666
gross_weight - 0.3 kg
Model - CRXCQA3-0S
Producer - Baseus
weight - 0.25 kg
title_lv - Baseus A3 Bezvadu Auto Putekļu Sūcējs 15000Pa
title_en - Baseus A3 Cordless Car Vacuum Cleaner 15000Pa
title_ru - Baseus A3 Беспроводной Пылесос для Авто 15000Pa
71,67 €
Baseus A3 5V, Silver
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas