Blaupunkt Portable Bluetooth speaker BT08LED

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 912422 Preces kods: PRZENOSNY GLOSNIK BT08LED
Pasūtāms 2 gab. Pieejamība: 14 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
53,18 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 05.06.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 05.06.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 05.06.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 05.06.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 05.06.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 03.06.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Savienojums ar datoru: Bluetooth
  • Skaļruņu skaits: 1.0 (mono)
Visi parametri
Barošanas veids : Akumulators, Strāvas adapters
Krāsa : Melna
RMS Jauda (W) : 5W
Savienojums ar datoru : Bluetooth
Skaļruņu skaits 1.0 (mono)

Skaļruņu skaits akustiskajā sistēmā nosaka, cik apjomīgs skanējums būs jūsu izvēlētajai sistēmai. Ja vēlaties vienkārši klausīties mūziku un skatīties filmas, un vēlaties skaļruņus novietot uz datora galda, izvēlaties 2.0 Stereo, vai 2.1 (stereo+subwoofer) skaļruņus. Ja vēlaties izbaudīt Dolby digital telpisko skanējumu baudot DVD filmas un EAX spēles, iegādājieties 5.1, vai vairāk skaļruņu sistēmu.

Iegādājoties skaļruņus, pārliecinieties, vai jūsu datora skaņas karte atbalsta jūsu izvēlēto skaļruņu skaitu.

Skaļuma regulēšana : Ir
Tālvadības pults : Nav
Papildus specifikācija
Akumulatora darbības laiks - 3 h
Apraksts - Negaidīta tikšanās ar draugiem, brīvdienu ceļojums vai dārza ballīte. Visus šos gadījumus vieno viena mūzika. Šķiet, ka mūzikas klausīšanai pietiek ar viedtālruni vai planšetdatoru, kas mūsdienās ir daudzu jauniešu neatņemams atribūts. Tomēr tas tā nav. Skaņa, kas nāk no mobilajām ierīcēm, reti kad ir tik kvalitatīva, lai to varētu klausīties ilgāk par dažām minūtēm. Par laimi, ir portatīvie skaļruņi, kas ātri un efektīvi savienojas ar viedtālruņiem, un to piedāvātās skaņas kvalitāte ir patiešām augstā līmenī. Blaupunkt jaunais portatīvais BT08LED skaļrunis ir piedāvājums visiem, kas novērtē perfektu skaņu, iespēju klausīties mūziku no dažādiem avotiem, augstas kvalitātes apstrādi un mūsdienīgu dizainu. Skaļrunis, kas veidots lodes formā, izskatās ļoti dizainiski. Daudzkrāsaino LED apgaismojumu, kas aprīkots ar 11 dažādiem apgaismojuma režīmiem, var ieslēgt vai izslēgt, izmantojot atsevišķu pogu uz vadības paneļa. Mūzikas atskaņošana kopā ar gaismas efektiem ļauj radīt kluba atmosfēru savā istabā. Pateicoties iebūvētajam Bluetooth modulim, lietotājs var atskaņot mūziku no viedtālruņiem vai planšetdatoriem, izmantojot audio straumēšanas profilu (A2DP). Var arī klausīties iecienītākās radiostacijas, jo skaļrunis ir aprīkots ar FM uztvērēju ar digitālo PLL sintēzi un 99 staciju atmiņu. Izmantojot šo funkciju, katru reizi, ieslēdzot skaļruni, nav jāmeklē frekvences no sākuma. Vēl viens elements, kas paplašina BT08LED funkciju spektru, ir microSD karšu lasītājs (līdz 32 GB), kas ļauj atskaņot mūzikas failus MP3, WMA un WAV formātā.
Papildu ērtība ir AUX ieeja, kas ļauj vadu savienot ar skaļruni klēpjdatoru vai citas vecākas paaudzes audioierīces. BT08LED izejas jauda ir 5 W RMS, un iebūvētā uzlādējamā baterija ar 3000 mAh ietilpību ļauj skaļrunim darboties līdz pat 4 stundām. Akumulatoru uzlādē, izmantojot microUSB savienotāju. Lai to pilnībā uzlādētu, nepieciešamas 3-4 stundas. BT08LED modelis noteikti patiks visiem labas skaņas un tehno dizaina cienītājiem.
Bezvadu komunikācija - Bluetooth
Citas funkcijas - Bluetooth mūzikas atskaņošanai, izmantojot audio straumēšanas profilu (A2DP) FM radio ar digitālo PLL sintēzi un 99 staciju atmiņām MP3 / WMA / WAV microSD atskaņotājs (līdz 32 GB) LED apgaismojums
dimensijas dziļums - 180 mm
Dokēšanas stacija - Nē
ean - 5901750503290
garantija - 24
garantijas_tips - ārējais
Iekļautie piederumi -
Izmēri - 150x 148 x 138 mm
izmērs augstums - 170 mm
izmērs platums - 180 mm
izmērs svars - 1300 g
Kontrolieri - Skaļuma līmeņa regulēšana
Krāsa - Black
Maksimālā skaļruņu jauda (kopā) - 5 W
Mērķis - Mūzika
nosaukums - Portatīvais Bluetooth skaļrunis BT08LED
Power - Iebūvēts akumulators
ražotājs - Zilais punkts
Savienotāji - AUX
Sistēma - Mono
Svars - 0.7 kg
Tips - Mobilais
Uzlādes laiks - 3 h
vendpn - PORTATĪVAIS SKAĻRUNIS BT08LED
Battery life - 3 h
Description - Unexpected meeting with friends, a holiday trip or a garden party. All these occasions are connected by one music. It would seem that a smartphone or tablet, which these days are an inseparable attribute of many young people, is enough to listen to music. However, this is not the case. The sound coming from mobile devices is rarely of such good quality that you can listen to it for more than a few minutes. Fortunately, there are portable speakers that connect quickly and efficiently with smartphones, and the sound quality they offer is at a really high level.
The new portable BT08LED speaker by Blaupunkt is a proposition for all those who appreciate perfect sound, the ability to listen to music from various sources, high quality workmanship and modern design.
The loudspeaker, shaped like a sphere, looks very designer. Multicolor LED lighting, equipped with 11 different lighting modes can be switched on or off using a separate button on the control panel. Playing music together with light effects allows you to create a club atmosphere in the comfort of your own room.
Thanks to the built-in Bluetooth module, the user can play music from smartphones or tablets via the audio streaming profile (A2DP). It can also listen to your favorite radio stations, because the speaker is equipped with an FM tuner with digital PLL synthesis and 99 stations memory. By using this function, you do not have to search for frequencies from the beginning each time you turn on the loudspeaker.
Another element expanding the spectrum of BT08LED features is a microSD card reader (up to 32 GB), which allows you to play music files in MP3, WMA and WAV formats.
Additional convenience is the AUX input, which allows wired connection to the speaker of a laptop or other audio devices of the older generation.
The output power of BT08LED is 5 W RMS, and the built-in rechargeable battery with a capacity of 3000 mAh allows the speaker to operate for up to 4 hours. The battery is charged via the microUSB connector. It takes 3-4 hours to fully charge it.
The BT08LED model will surely appeal to all fans of good sound and techno design.
Wireless communication - Bluetooth
Other features - Bluetooth for music playback via audio streaming profile (A2DP) FM radio with digital PLL synthesis and 99 station memories MP3 / WMA / WAV microSD player (up to 32 GB) LED lighting
dimension depth - 180 mm
Docking station - No
ean - 5901750503290
guarantee - 24
guarantee_type - external
Accessories included -
Dimensions - 150x 148 x 138 mm
dimension height - 170 mm
dimension width - 180 mm
dimension weight - 1300 g
Controllers - Adjust the volume level
Color - Black
Max speaker power (total) - 5 W
Purpose - Music
name - Portable Bluetooth speaker BT08LED
Power - Built-in battery
producer - Blaupunkt
Connectors - AUX
System - Mono
Weight - 0.7 kg
Type - Mobile
Charging time - 3 h
vendpn - PRZENOSNY GLOSNIK BT08LED
53,18 €
Blaupunkt Portable Bluetooth speaker BT08LED
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas