Microsoft Xbox Wireless Controller, Pulse Red

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 688283 Preces kods: QAU-00012
Pasūtāms 5 gab. Pieejamība: 14 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
73,46 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 05.06.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 05.06.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 05.06.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 05.06.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 05.06.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 03.06.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Force Feedback: Ir
  • Wireless: Ir
Visi parametri
Force Feedback Ir
Force feedback ir lielisks papildinājums spēļu baudīšanas pieredzē, tas dod iespēju ar vibrāciju "sajust" dažādus šķēršļus un virsmas spēlēs. Ja esat prasīgs spēlētājs, Dateks iesaka iegādāties spēļu kontrolieri ar ForceFeedback.
Kontroliera tips Gamepad
Katram datorspēļu žanram ir sava specifika, kā ērtāk spēlēt, tādēļ sacīkšu braukšanas spēlēm ir stūres, lidojumu simulācijām un 3D FPS spēlēm Joistick, kā arī klasiskais RumblePad visa veida spēļu ērtai spēlēšanai atlaižoties dīvānā. Izvēlieties jūsu gaumei piemērotu spēļu kontroliera tipu.Wireless spēļu kontrolieri darbojas bez vadu savienojuma, tādēļ dod iespaidīgu brīvību kustībām un spēļu krāšņuma pieredzei.USB flash disks ir kļuvis par tikpat izplatītu aksesuārs kā mobilais telefons, tādēļ iesakām iegādāties liela apjoma flash disku. Flash diska ietilpības mērs lielākoties ir DivX filma, kas aizņem aptuveni 1.3Gb, tādēļ rekomendējam iegādāties vismaz 2 Gb flash disku filmu pārnēsāšanai. Ja vēlaties, lai jūsu kabatā varētu ērti pārnēsāt vesela DVD diska saturu, iegādājaties 8 Gb, vai lielāka apjoma flash disku.
Wireless Ir
Wireless spēļu kontrolieri darbojas bez vadu savienojuma, tādēļ dod iespaidīgu brīvību kustībām un spēļu krāšņuma pieredzei.USB flash disks ir kļuvis par tikpat izplatītu aksesuārs kā mobilais telefons, tādēļ iesakām iegādāties liela apjoma flash disku. Flash diska ietilpības mērs lielākoties ir DivX filma, kas aizņem aptuveni 1.3Gb, tādēļ rekomendējam iegādāties vismaz 2 Gb flash disku filmu pārnēsāšanai. Ja vēlaties, lai jūsu kabatā varētu ērti pārnēsāt vesela DVD diska saturu, iegādājaties 8 Gb, vai lielāka apjoma flash disku.
Papildus specifikācija
Apraksts - Izbaudiet Xbox bezvadu kontroliera modernizēto dizainu, kas izceļas ar izliektām virsmām un izsmalcinātu ģeometriju, lai uzlabotu komfortu spēlēšanas laikā. Ar teksturētu satvērienu un hibrīda D-pad paliktni neaizmirstiet par mērķi. Nevainojami uztveriet un kopīgojiet saturu, izmantojot īpašu kopīgošanas pogu. Ātri savienojiet, spēlējiet un pārslēdziet starp ierīcēm, tostarp Xbox X|S Series, Xbox One, Windows 10 PC un Android. iOS atbalsts tiks nodrošināts nākotnē.
Apraksts - Tips: Vadības pults, Platforma: Xbox One / Xbox One S / Xbox One X/ PC, Garantija: 2 gadi
Barošana - Akumulatora tips - AA
Bluetooth bezvadu savienojumi - Jā
category_en - Datori un komponenti > Datoru perifērija > Spēļu kontrolieri
category_lv - Datortehnika > Datoru perifērija > Spēļu kontrolieri
category_ru - Datortehnika > Datoru perifērija > Spēļu kontrolieri
description_lv - Paaugstiniet savu spēli Izbaudiet Xbox bezvadu kontroliera modernizēto dizainu, kurā ir veidotas virsmas un izsmalcināta ģeometrija, lai uzlabotu komfortu spēles laikā. Noturiet mērķi, izmantojot teksturētu satvērienu un hibrīda D-paliktni. Nemanāmi tveriet un kopīgojiet saturu, izmantojot īpašu pogu Kopīgot. Ātri savienojiet pārī, spēlējiet un pārslēdzieties starp ierīcēm, tostarp Xbox Series X/S, Xbox One, Windows PC, Android un iOS* Īpaša kopīgošanas poga Nemanāmi tveriet un kopīgojiet saturu, piemēram, ekrānuzņēmumus, ierakstus un citu saturu, izmantojot jauno pogu Kopīgot. Palieciet uz mērķi Noturiet mērķi, izmantojot jauno hibrīda D spilventiņu, teksturētu rokturi uz svirām, buferiem un aizmugures korpusu.
Pārslēgt ierīces Ērti savienojiet pārī un pārslēdzieties starp ierīcēm, tostarp Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Windows PC, Android un iOS.* Saderība Ietver Xbox Wireless un Bluetooth® tehnoloģiju bezvadu spēlēm konsolē, personālajā datorā, mobilajos tālruņos un planšetdatoros. Pievienojiet jebkuras saderīgas austiņas ar 3,5 mm stereo austiņu ligzdu.* * Savietojams ar izvēlētajām ierīcēm un operētājsistēmas versijām; Uzziniet vairāk vietnē xbox.com/controller-compatibility. Akumulatora darbības laiks ievērojami atšķiras atkarībā no austiņām, papildu piederumiem, lietojuma un citiem faktoriem. Testēšanu veica Microsoft, izmantojot standarta AA baterijas pirmsražošanas vienībās. Pogu kartēšana pieejama, izmantojot lietotni Xbox Accessories Xbox Series X/S, Xbox One un Windows 10/11; lietotnei operētājsistēmai Windows 10/11 ir nepieciešams saderīgs USB-C kabelis (jāiegādājas atsevišķi). *** Akumulatora darbības laiks ievērojami atšķiras atkarībā no austiņām, papildu piederumiem, lietojuma un citiem faktoriem. Testēšanu veica Microsoft, izmantojot pirmsprodukcijas vienības. Specifikācijas: Savienojamība: izveidojiet savienojumu ar Xbox konsolēm, izmantojot Xbox Wireless. Izmantojot Bluetooth, izveidojiet bezvadu savienojumu ar datoriem, planšetdatoriem, iOS un Android operētājsistēmu Windows 10/11.* Savietojams ar: Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Windows 10/11, Android un iOS.* Akumulators: AA baterijas, kas nodrošina akumulatora darbības laiku līdz 40 stundām***
description_lv - Uzlabojiet savu spēli Izbaudiet Xbox bezvadu kontrollera modernizēto dizainu, kam raksturīgas reljefiskas virsmas un izsmalcināta ģeometrija, lai uzlabotu komfortu spēles laikā. Ar teksturētu satvērienu un hibrīda D-pad paliktni neaizmirstiet par mērķi. Nevainojami uztveriet un kopīgojiet saturu, izmantojot īpašo kopīgošanas pogu. Ātri savienojiet, spēlējiet un pārslēdziet starp ierīcēm, tostarp Xbox Series X/S, Xbox One, Windows PC, Android un iOS* Specializētā koplietošanas poga Ar jauno koplietošanas pogu varat bez problēmām uzņemt un kopīgot saturu, piemēram, ekrānšāviņus, ierakstus un citu saturu. Nepārkāpiet mērķi Nepārkāpiet mērķi ar jauno hibrīda D-pad, teksturētu satvērienu uz slēdžiem, izciļņiem un aizmugurējo korpusu.
Pārslēdziet ierīces Viegli savienojiet un pārslēdziet ierīces, tostarp Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Windows PC, Android un iOS.* Savietojamība Ietver Xbox Wireless un Bluetooth® tehnoloģiju bezvadu spēlēm uz konsoles, PC, mobilajiem tālruņiem un planšetdatoriem. Pievienojiet jebkuras saderīgas austiņas ar 3,5 mm stereo austiņu ligzdu.* * * Saderīgs ar noteiktām ierīcēm un operētājsistēmas versijām; uzziniet vairāk xbox.com/controller-compatibility. Akumulatora darbības laiks ievērojami atšķiras atkarībā no austiņām, papildu piederumiem, lietošanas un citiem faktoriem. Testēšanu veica Microsoft, izmantojot standarta AA baterijas pirmsizlaides vienībās. Pogu kartēšana ir pieejama, izmantojot Xbox aksesuāru lietotni Xbox Series X/S, Xbox One un Windows 10/11; Windows 10/11 lietotnei nepieciešams saderīgs USB-C kabelis (iegādājams atsevišķi). *** Akumulatora darbības ilgums ievērojami atšķiras atkarībā no austiņām, papildu piederumiem, lietošanas un citiem faktoriem. Testēšanu veica Microsoft, izmantojot pirmsizlaides vienības. Specifikācijas: Savienojamība: Savienojums ar Xbox konsolēm, izmantojot Xbox Wireless. Bezvadu savienojums ar Windows 10/11 datoriem, planšetdatoriem, iOS un Android, izmantojot Bluetooth.* Saderīgs ar: Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Windows 10/11, Android un iOS.* Akumulators: AA baterijas līdz 40 stundu darbības laikam***.
description_ru - Uzlabojiet savu spēli Izbaudiet Xbox bezvadu spēļu paliktņa modernizēto dizainu ar reljefām virsmām un izsmalcinātu ģeometriju, kas nodrošina lielāku spēļu komfortu. Ar teksturētu rokturi un hibrīda šķērssiju neaizmirstiet par mērķi. Viegli uztveriet un kopīgojiet saturu, izmantojot īpašu kopīgošanas pogu. Ātri savienojiet, spēlējiet un pārslēdziet starp ierīcēm, tostarp Xbox Series X/S, Xbox One, Windows PC, Android un iOS* Specializētā poga "Share" Viegli uzņemiet un kopīgojiet saturu, piemēram, ekrāna attēlus, ierakstus un citus...., Ierīču pārslēgšana Viegli savienojiet un pārslēdziet ierīces, tostarp Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Windows PC, Android un iOS * Savietojamība Ietver Xbox Wireless un Bluetooth® tehnoloģiju bezvadu spēlēm uz konsoles, personālā datora, mobilā tālruņa un planšetdatora. Iespraudiet jebkuras saderīgas austiņas 3,5 mm stereo ligzdā.* * * Saderīgs ar noteiktām ierīcēm un operētājsistēmas versijām; Uzziniet vairāk xbox.com/controller-compatibility. Akumulatora darbības laiks ievērojami atšķiras atkarībā no austiņām, papildu piederumiem, lietošanas apstākļiem un citiem faktoriem. Testēšanu veica Microsoft, prototipos izmantojot standarta AA baterijas. Pogu piešķiršana ir pieejama, izmantojot Xbox aksesuāru lietotni Xbox Series X/S, Xbox One un Windows 10/11; Windows 10/11 lietotnei nepieciešams saderīgs USB-C kabelis (iegādājams atsevišķi). *** Akumulatora darbības laiks var ievērojami atšķirties atkarībā no austiņām, papildu piederumiem, lietošanas apstākļiem un citiem faktoriem. Testēšanu veica Microsoft, izmantojot prototipus. Specifikācijas: Savienojamība: Savienojums ar Xbox konsolēm, izmantojot Xbox Wireless. Bezvadu savienojums ar datoriem, planšetdatoriem, iOS un Android ar Windows 10/11, izmantojot Bluetooth.* Saderīgs ar: Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Windows 10/11, Android un iOS.* Akumulators: AA baterijas, akumulatora darbības laiks līdz 40 stundām***.
dimensionalWeight - 453
EAN - 889842707113
Enerģija - barošanas avots - Akumulators
Ergonomika - Ergonomiski palaidēji - Jā
Ergonomika - noņemams kabelis - Jā
Ergonomika - Plug and Play - Jā
Ergonomika - Produkta krāsa - Sarkanais
Garantija - 24 mēneši
garantijaType - F
gross_weight - 0.473 kg
guaranteeLength - 12
Iepakojuma dati - Iepakojuma veids - Kaste
Iepakojuma saturs - baterijas iekļautas - Jā
Iepakojuma saturs - Lietotāja rokasgrāmata - Jā
Ievadierīce - Analogie īkšķi - Jā
Ievadierīce - Atbalstītās spēļu platformas - Xbox
Ievadierīce - Atbalstītās spēļu platformas - Xbox One
Ievadierīce - Atbalstītās spēļu platformas - Xbox S sērija S
Ievadierīce - Atbalstītās spēļu platformas - Xbox X sērija
Ievadierīce - Ierīces tips - Gamepad
Ievadierīce - plecu pogas - Jā
Ievadierīce - Reflex vibrācija - Jā
Ievadierīce - Spēļu vadības funkciju pogas - D-pad
Ievadierīce - Spēļu vadības tehnoloģija - Analogais / digitālais
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_91098_1.jpg
Jauda - akumulatora darbības laiks (maks.) - 40 h
Kategorija - Spēļu zona :: Spēļu kontrolieri
Kategorijas kods - GCO
Kods - QAU-00012
Krāsa - Sarkanais
LargeDescHTML -
Loģistikas dati - Harmonizētās sistēmas (HS) kods - 95049080
Modelis - XBOX X/S sērija
Nosaukums - Microsoft Xbox bezvadu kontrolieris Pulse Red
Piegādes kastes augstums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 17.5 cm
Piegādes kastes daudzums - 1
Piegādes kastes dziļums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 18 cm
Piegādes kastes platums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 7 cm
Piegādes kastes svars Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 0.47 kg
Pilna apraksta līnija - Pogu skaits 10|Bluetooth|Saderīgs ar: Dators, Microsoft Xbox One, Android, iOS, Microsoft Xbox Series S, Microsoft Xbox Series X|Sarkana krāsa
Pogu skaits - 10
producerCode - QAU-00012
productName - Microsoft Xbox bezvadu kontrolieris sarkans Bluetooth/USB spēļu pults analogais / digitālais Xbox, Xbox One, Xbox Series S, Xbox Series X
productSize - Parasts
Programmatūra - Atbalstītās mobilās operētājsistēmas - Android
Programmatūra - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 10
Pārdevēja mājas lapa - www.xbox.com/en-US/accessories/controllers/xbox-wireless-controller
Ražotājs - Microsoft
Saderīgs ar: - Dators, Microsoft Xbox One, Android, iOS, Microsoft Xbox Series S, Microsoft Xbox Series X
Savienojamības porti un saskarnes - Austiņu izeja - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - Ierīces saskarne - Bluetooth/USB
Savienojamības porti un saskarnes - USB savienotāja tips - USB Type-C
Savienojamības tehnoloģija - Savienojamības tehnoloģija - Bezvadu
sizeX - 180
sizeY - 180
sizeZ - 70
svars - 0.473 kg
svars - 477
title_lv - Microsoft Xbox X/S sērijas bezvadu kontrolieris Pulse Red
title_lv - Microsoft Xbox X/S sērijas kontrolieris Pulse Red
title_ru - Microsoft Xbox X/S sērijas bezvadu kontrolieris Pulse Red
Vienība Neto svars - 0.265 kg
Vienības bruto svars - 0.47 kg
Vienības kastes augstums - 0.175
Vienības kastes garums - 0.18
Vienības kastes platums - 0.07
Vienība Slikts tilpums - 0,002205 kubikmetru
Description - Experience the modernized design of the Xbox Wireless Controller, featuring sculpted surfaces and refined geometry for enhanced comfort during gameplay. Stay on target with textured grip and a hybrid D-pad. Seamlessly capture and share content with a dedicated Share button. Quickly pair with, play on, and switch between devices including Xbox Series X|S, Xbox One, Windows 10 PC, and Android. iOS support coming in the future.
Desc - Tips: Vadības pults, Platforma: Xbox One / Xbox One S / Xbox One X/ PC, Garantija: 2 gadi
Power - Battery type - AA
Bluetooth Wireless connections - Yes
category_en - Computers & Components > Computer peripherals > Spēļu kontrolieri
category_lv - Datortehnika > Datoru perifērija > Spēļu kontrolieri
category_ru - Datortehnika > Datoru perifērija > Spēļu kontrolieri
description_lv - Paaugstiniet savu spēli
Izbaudiet Xbox bezvadu kontroliera modernizēto dizainu, kurā ir veidotas virsmas un izsmalcināta ģeometrija, lai uzlabotu komfortu spēles laikā. Noturiet mērķi, izmantojot teksturētu satvērienu un hibrīda D-paliktni. Nemanāmi tveriet un kopīgojiet saturu, izmantojot īpašu pogu Kopīgot. Ātri savienojiet pārī, spēlējiet un pārslēdzieties starp ierīcēm, tostarp Xbox Series X/S, Xbox One, Windows PC, Android un iOS*
Īpaša kopīgošanas poga
Nemanāmi tveriet un kopīgojiet saturu, piemēram, ekrānuzņēmumus, ierakstus un citu saturu, izmantojot jauno pogu Kopīgot.
Palieciet uz mērķi
Noturiet mērķi, izmantojot jauno hibrīda D spilventiņu, teksturētu rokturi uz svirām, buferiem un aizmugures korpusu.
Pārslēgt ierīces
Ērti savienojiet pārī un pārslēdzieties starp ierīcēm, tostarp Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Windows PC, Android un iOS.*
Saderība
Ietver Xbox Wireless un Bluetooth® tehnoloģiju bezvadu spēlēm konsolē, personālajā datorā, mobilajos tālruņos un planšetdatoros. Pievienojiet jebkuras saderīgas austiņas ar 3,5 mm stereo austiņu ligzdu.*
* Savietojams ar izvēlētajām ierīcēm un operētājsistēmas versijām; Uzziniet vairāk vietnē xbox.com/controller-compatibility. Akumulatora darbības laiks ievērojami atšķiras atkarībā no austiņām, papildu piederumiem, lietojuma un citiem faktoriem. Testēšanu veica Microsoft, izmantojot standarta AA baterijas pirmsražošanas vienībās. Pogu kartēšana pieejama, izmantojot lietotni Xbox Accessories Xbox Series X/S, Xbox One un Windows 10/11; lietotnei operētājsistēmai Windows 10/11 ir nepieciešams saderīgs USB-C kabelis (jāiegādājas atsevišķi). *** Akumulatora darbības laiks ievērojami atšķiras atkarībā no austiņām, papildu piederumiem, lietojuma un citiem faktoriem. Testēšanu veica Microsoft, izmantojot pirmsprodukcijas vienības.
Specifikācijas: Savienojamība: izveidojiet savienojumu ar Xbox konsolēm, izmantojot Xbox Wireless. Izmantojot Bluetooth, izveidojiet bezvadu savienojumu ar datoriem, planšetdatoriem, iOS un Android operētājsistēmu Windows 10/11.*
Savietojams ar: Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Windows 10/11, Android un iOS.*
Akumulators: AA baterijas, kas nodrošina akumulatora darbības laiku līdz 40 stundām***
description_en - Elevate your game
Experience the modernised design of the Xbox Wireless Controller, featuring sculpted surfaces and refined geometry for enhanced comfort during gameplay. Stay on target with textured grip and a hybrid D-pad. Seamlessly capture and share content with a dedicated Share button. Quickly pair with, play on and switch between devices including Xbox Series X/S, Xbox One, Windows PC, Android and iOS*
Dedicated share button
Seamlessly capture and share content such as screenshots, recordings, and more with the new Share button.
Stay on target
Stay on target with the new hybrid D-pad, textured grip on the triggers, bumpers and back-case.
Switch devices
Easily pair and switch between devices including Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Windows PC, Android and iOS.*
Compatibility
Includes Xbox Wireless and Bluetooth® technology for wireless gaming on console, PC, mobile phones and tablets. Plug in any compatible headset with the 3.5mm stereo headset jack.*
* Compatible with selected devices and operating system versions; learn more at xbox.com/controller-compatibility. Battery life varies significantly with headsets, additional accessories, usage and other factors. Testing conducted by Microsoft using standard AA batteries in preproduction units. Button mapping available via Xbox Accessories app for Xbox Series X/S, Xbox One and Windows 10/11; app for Windows 10/11 requires compatible USB-C cable (sold separately).
*** Battery life varies significantly with headsets, additional accessories, usage and other factors. Testing conducted by Microsoft using preproduction units.
Specifications: Connectivity: Connect to Xbox consoles with Xbox Wireless. Wirelessly connect to Windows 10/11 PCs, tablets, iOS and Android using Bluetooth.*
Compatible With: Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Windows 10/11, Android and iOS.*
Battery: AA batteries for up to 40 hours of battery life***
description_ru - Улучшите свою игру
Оцените модернизированный дизайн беспроводного геймпада Xbox со скульптурными поверхностями и изысканной геометрией, обеспечивающими повышенный комфорт во время игры. Оставайтесь на цели благодаря текстурированной рукоятке и гибридной крестовине. Легко захватывайте и делитесь контентом с помощью специальной кнопки «Поделиться». Быстрое сопряжение, игра и переключение между устройствами, включая Xbox Series X/S, Xbox One, ПК с ОС Windows, Android и iOS*
Отдельная кнопка «Поделиться»
С легкостью снимайте и делитесь контентом, например снимками экрана, записями и т. д., с помощью новой кнопки «Поделиться».
Оставайтесь на цели
Оставайтесь на цели благодаря новой гибридной крестовине, текстурированным ручкам на спусковых крючках, бамперам и задней панели.
Переключение устройств
Легко подключайтесь и переключайтесь между устройствами, включая Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, ПК с ОС Windows, Android и iOS.*
Совместимость
Включает технологию Xbox Wireless и Bluetooth® для беспроводных игр на консоли, ПК, мобильных телефонах и планшетах. Подключите любую совместимую гарнитуру к стереоразъему 3,5 мм.*
* Совместимость с выбранными устройствами и версиями операционной системы; Узнайте больше на сайте xbox.com/controller-compatibility. Срок службы батареи существенно зависит от гарнитуры, дополнительных аксессуаров, условий использования и других факторов. Тестирование проводилось Microsoft с использованием стандартных батарей типа АА в опытных образцах. Назначение кнопок доступно через приложение Xbox Accessories для Xbox Series X/S, Xbox One и Windows 10/11; приложению для Windows 10/11 требуется совместимый кабель USB-C (продается отдельно). *** Срок службы батареи существенно зависит от гарнитуры, дополнительных аксессуаров, условий использования и других факторов. Тестирование проведено Microsoft с использованием опытных образцов.
Технические характеристики: Возможности подключения: подключайтесь к консолям Xbox с помощью Xbox Wireless. Беспроводное подключение к ПК, планшетам, iOS и Android с Windows 10/11 с помощью Bluetooth.*
Совместимо с: Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Windows 10/11, Android и iOS.*
Батарея: батарейки типа АА, до 40 часов автономной работы***
dimensionalWeight - 453
EAN - 889842707113
Power - Power source - Battery
Ergonomics - Ergonomic triggers - Yes
Ergonomics - Detachable cable - Yes
Ergonomics - Plug and Play - Yes
Ergonomics - Product colour - Red
Warranty - 24 months
warrantyType - F
gross_weight - 0.473 kg
warrantyLength - 12
Packaging data - Package type - Box
Packaging content - Batteries included - Yes
Packaging content - User guide - Yes
Input device - Analog thumbsticks - Yes
Input device - Gaming platforms supported - Xbox
Input device - Gaming platforms supported - Xbox One
Input device - Gaming platforms supported - Xbox Series S
Input device - Gaming platforms supported - Xbox Series X
Input device - Device type - Gamepad
Input device - Shoulder buttons - Yes
Input device - Reflex vibration - Yes
Input device - Gaming control function buttons - D-pad
Input device - Gaming control technology - Analogue / Digital
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_91098_1.jpg
Power - Battery life (max) - 40 h
Category - Spēļu zona :: Spēļu kontrolieri
Category Code - GCO
Code - QAU-00012
Colour - Red
LargeDescHTML -
Logistics data - Harmonized System (HS) code - 95049080
Model - XBOX Series X/S
Name - Microsoft Xbox Wireless Controller Pulse Red
Shipping Box Height Shipping/Package Box Dimensions - 17.5 cm
Shipping box quantity - 1
Shipping Box Depth Shipping/Package Box Dimensions - 18 cm
Shipping Box Width Shipping/Package Box Dimensions - 7 cm
Shipping Box Weight Shipping/Package Box Dimensions - 0.47 kg
Full Description Line - Number of buttons 10|Bluetooth|Compatible with: PC, Microsoft Xbox One, Android, iOS, Microsoft Xbox Series S, Microsoft Xbox Series X|Colour Red
Number of buttons - 10
producerCode - QAU-00012
productName - Microsoft Xbox Wireless Controller Red Bluetooth/USB Gamepad Analogue / Digital Xbox, Xbox One, Xbox Series S, Xbox Series X
productSize - Normal
Software - Mobile operating systems supported - Android
Software - Windows operating systems supported - Windows 10
Vendor Homepage - www.xbox.com/en-US/accessories/controllers/xbox-wireless-controller
Producer - Microsoft
Compatible with: - PC, Microsoft Xbox One, Android, iOS, Microsoft Xbox Series S, Microsoft Xbox Series X
Ports & interfaces - Headphone out - Yes
Ports & interfaces - Device interface - Bluetooth/USB
Ports & interfaces - USB connector type - USB Type-C
Ports & interfaces - Connectivity technology - Wireless
sizeX - 180
sizeY - 180
sizeZ - 70
weight - 0.473 kg
weight - 477
title_lv - Microsoft Xbox Series X/S Bezvadu Kontrolieris Pulse Red
title_en - Microsoft Xbox Series X/S Controller Pulse Red
title_ru - Microsoft Xbox Series X/S Беспроводной Kонтроллер Pulse Red
Unit Net Weight - 0.265 kg
Unit Gross Weight - 0.47 kg
Unit Box Height - 0.175
Unit Box Length - 0.18
Unit Box Width - 0.07
Unit Brutto Volume - 0.002205 cubm
73,46 €
Microsoft Xbox Wireless Controller, Pulse Red
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas